Hovězí směs po tatarsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks menší cibule
4 ks nakládané okurky
400 g hovězí zadní maso
podle potřeby
olej
marináda
sůl
4 lžíce kečup
1 lžička worcesterová omáčka
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso nakrájíme na tenké nudličky a naložíme do marinády připravené z kečupu, worcesterové omáčky, soli a pepře. Směs necháme několik hodin odpočinout.

  2. Poté oloupeme cibuli a nakrájíme ji na drobné kostičky, taktéž na kostičky nakrájíme okurky. Cibuli necháme krátce zpěnit na oleji, přidáme maso a okurky, vše dobře orestujeme a necháme krátce podusit.

  3. Výbornou přílohou k této směsi jsou bramboráky nebo rýže.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!