Hovězí s ředkvičkami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce hořčice
10 ks ředkvička
1 ks malá cibule
2 ks zelená paprika
150 g sterilované okurky
250 g vařené hovězí maso
podle chuti
olej
sůl
citron

Postup přípravy receptu

  1. Okurky nakrájíme nadrobno. Ředkvičky očistíme a nakrájíme. Papriku promáčkneme, vyjmeme jádro i semínka, a nakrájíme ji na kostičky. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme.

  2. Vařené hovězí maso nakrájíme na kostičky, přidáme nakrájené okurky, papriky, ředkvičky a cibuli. Začneme dochucovat a doplníme hořčici, sůl podle chuti, citronovou šťávu, pokapeme olejem a dobře promícháme.

  3. Hotový salát s hovězím a ředkvičkami můžeme po přípravě podávat, ale můžeme jej nechat i chvíli odležet.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!