Hovězí roštěná na hořčici recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
4 plátky hovězí roštěná
4 lžíce grilovací hořčice
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
na ozdobu
2 ks cibule

Postup přípravy receptu

  1. Plátky roštěné naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme grilovací hořčicí. Zakapeme olejem a necháme nejlépe do druhého dne v ledničce uležet.

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, která v rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Hotovou cibuli necháme okapat na ubrousku.

  3. Plátky masa po obou stranách orestujeme, lehce podlijeme a podusíme asi 20 minut. Poté maso vyndáme a odložíme na talířek. Šťávu zahustíme solamylem a krátce provaříme. Plátky vrátíme zpět do sosu a podle chuti přisolíme.

  4. Hovězí roštěnou na hořčici rozdělíme na talíře a poklademe usmaženými kroužky cibule. Jako příloha jsou vhodné americké brambory nebo hranolky a čerstvá zelenina. Hovězí roštěnou na hořčici ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!