Hovězí pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g máslo
1 ks cibule
1 lžička plnotučná hořčice
1 lžička sardelová pasta
1 lžička ostrý kečup
250 g vařené hovězí maso
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso uvaříme a po vychladnutí dvakrát pomeleme. Cibuli oloupeme a nasekáme na jemno.

  2. V míse vidličkou utřeme máslo s plnotučnou hořčicí, ostrým kečupem a sardelovou pastou. Přidáme nasekanou cibuli a pomleté hovězí maso. Hovězí pomazánku dochutíme solí a pepřem a dobře promícháme.

  3. Hovězí pomazánku mažeme na plátky bagety nebo chleba a zdobíme vařeným vejcem a kyselou okurkou, čerstvou zeleninou (například ředkvičkou, rajčetem, paprikou, okurkou), řeřichou či petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!