Hovězí na česneku 2 recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 lžička sůl
1 ks cibule
0.5 lžičky pepř
1 sklenka vody
1-2 lžíce tekuté maggi
podle potřeby
tuk
omáčka
0.5 kg hovězí maso

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a česnek si oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek na plátky.

  2. Hovězí maso očistíme a nakořeníme - ochutíme solí a pepřem.

  3. Na pánvi si rozehřejeme tuk, přidáme cibuli a osmažíme dozlatova. Přidáme maso, podlijeme vodou a vaříme. Doplníme česnek a maggi. Můžeme použít i papiňák, maso tak bude rychleji měkké. Bude stačit 15 minut.

  4. Když vodu vyvaříme, mělo by maso zůstat jen v šťávičce.

  5. Jako přílohu k hovězímu masu na česneku použijeme vařený brambor.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!