Hovězí guláš s fazolí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
2 ks klobása
1 špetka pepř mletý
1 kostka masox
1 špetka červená paprika
0.5 kg hovězí maso
2 ks cibule krájená nadrobno
1-2 lžíce olej nebo sádlo
2-4 lžíce tmavá jíška
2 sklenice lečo nebo tompa
2 plechovky červená fazole

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji nebo sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli.

  2. Očištěné hovězí maso nakrájíme na kostičky a vložíme na cibuli do kastrolu. Krátce opečeme.

  3. Posypeme červenou paprikou, přidáme masox, promícháme.

  4. Když je maso poloměkké, přidáme fazole. Vhodnější jsou konzervované červené.

  5. Přimícháme nakrájenou klobásu, lečo nebo tompu.

  6. Jakmile je maso měkké, zahustíme guláš jíškou.

  7. Hovězí guláš s fazolí podáváme z chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!