Holandské řízečky ze Smacker protein steaku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
1 lžíce sůl
1 ks vejce
1 ks pórek
kečup
1 lžíce škrob
0.5 lžíce cukr moučka
2 lžíce olivový olej
0.5 lžičky kari koření
0.5 lžíce chilli koření
0.5 lžíce mletá sladká paprika
1 plátek Smacker protein steak
Postup Holandské řízečky ze Smacker protein steaku recept
Postup přípravy receptu
-
Protein Steak nakrájíme na tenké nudličky, přidáme rozšlehané vejce, jednu lžičku škrobu, půl lžičky cukru a olej. Přidáme pórek nakrájený na kolečka a okořeníme. Vše důkladně promícháme a dáme na zhruba 24 hodin uležet do chladu. Nejlépe do lednice.
Na pánvi s rozpáleným olejem děláme naběračkou malé řízečky, které osmažíme po obou stranách dozlatova.
Holandské řízečky ze Smacker protein steaku podáváme s vařenými brambory a hotové posypeme zbylým nakrájeným pórkem.