Havajský punč recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 l voda
4 ks hřebíček
0 l bílé víno
vanilkový cukr
0 l třešňovice
500 g ananas (může být i konzervovaný)

Postup přípravy receptu

  1. Čerstvý ananas zbavíme slupky, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Pokud budeme používat konzervovaný a není upraven, také jej překrájíme na kostičky.

  2. Do hrnce vložíme nakrájený ananas, vodu, víno, vanilkový cukr a hřebíček. Vše přivedeme k bodu varu.

  3. Připravíme si sklenice, které předem nahřejeme. Do nahřátých sklenic vlijeme hotový horký nápoj, zakápneme je třešňovicí a podáváme.

  4. Hřebíček můžeme přidat do pohárů až nakonec s třešňovicí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!