Hamburger po česku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks paprika
1 ks cibule
1 ks rajče
4 ks houska
2 ks sterilované okurky
1 konzerva luncheon meat
podle potřeby
olej
hořčice
kečup
okurka
ledový salát

Postup přípravy receptu

  1. Housky rozkrojíme na půl. Pro lepší chuť hamburgru je dáme na chvíli rozpéct do trouby.

  2. Luncheon meat vyndáme z konzervy a nakrájíme na plátky, které osmahneme na pánvi. Menší cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky, okurky a rajče na slabé plátky a papriku na malé nudličky.

  3. Půlky housek potřeme hořčicí a kečupem, dáme plátek luncheon meatu, plátky okurek, kyselé i salátové, rajče, papriku, cibuli, ledový salát a přiklopíme druhou částí housky. Hamburger je hotov.

  4. Hamburger po česku podáváme ihned.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!