Guláš z rybího filé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

česnek
60 g olej
sůl
150 g cibule
kmín
mletý pepř
50 g hladká mouka
celý pepř
750 g rybí filé
mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v hladké mouce. Cibuli nakrájíme nadrobno.

  2. Cibuli osmažíme na polovině oleje dorůžova. Přidáme kmín, pepř, mletou papriku, osmahneme a zalijeme vodou. Připravenou rybu opečeme na druhé polovině oleje, mírně podlijeme vodou, vložíme do cibulového základu a společně zvolna dusíme doměkka. Během dušení pokrm osolíme a ochutíme třeným česnekem.

  3. Guláš z rybího filé podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!