Guláš z hovězího srdce recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
2 stroužky česnek
majoránka
50 g tuk
150 g cibule
3 lžíce strouhaný chléb
gulášové koření
1 lžíce rajský protlak
500 g hovězí srdce
Postup Guláš z hovězího srdce recept
Postup přípravy receptu
-
Srdce rozpůlíme, odblaníme, odstraníme žilky, opláchneme a nakrájíme na pokud možno stejné kostičky.
Na tuku zpěníme cibuli, vložíme nakrájené srdce, okořeníme a za stálého míchání krátce opečeme. Osolíme, zalijeme trochou vody a dusíme téměř do měkka.
Potom zasypeme strouhaným chlebem, přidáme prolisovaný česnek a dusíme do měkka. Přidáme majoránku, rajský protlak a ještě několik minut podusíme.