Grilovaný hermelín po vodácku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks hermelín
4 lžíce světlé pivo
1 ks střední cibule
příloha
chléb
zelenina
marináda
1 lžička grilovací koření
1 lžička mletý bílý pepř
2 lžíce panenský olivový olej
1 lžička mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme směs koření s olivovým olejem. Vzniklou směsí potřeme hermelíny a necháme je chvíli marinovat. Mezitím nakrájíme cibuli na kolečka.

  2. Marinované hermelíny vložíme do alobalu a přidáme z každé strany pár koleček cibule. Z alobalu vytvarujeme mističku. Do mističky z alobalu nalijeme lžíci světlého piva a každý hermelín pečlivě uzavřeme, aby nic nevyteklo.

  3. Marinovaný hermelín grilujeme z každé strany 8 - 10 minut. Nebo připravujeme cca 15 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

  4. Grilovaný hermelín po vodácku podáváme s čerstvým chlebem a s čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!