Grilované brambůrky v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kg brambory
2 ks cibule
250 g gothaj
podle potřeby
olej
1 balíček grilovací koření

Postup přípravy receptu

  1. Brambory omyjeme, osušíme a i se slupkou nakrájíme na malé kostičky. Gothajský salám nakrájíme též na malé kostičky. Cibuli nakrájíme buď na kolečka nebo na kostičky.

  2. Vše smícháme v míse. Přidáme olej podle potřeby, zasypeme grilovacím kořením také podle potřeby a zabalíme rovnoměrně po porcích do alobalu. Je lepší směs zabalit několikrát, aby se alobal neprotrhl.

  3. Brambůrky v alobalu vložíme na rozpálený gril a grilujeme 20 - 30 minut.

  4. Grilované brambůrky v alobalu jsou výborné k masům připravených na všechny způsoby.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!