Gnocchi se sýrem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
125 g mascarpone
250 g gorgonzola
mletý černý pepř
400 g gnocchi
1 lžíce piniové ořechy

Postup přípravy receptu

  1. Gnocchi uvaříme podle návodu. Poté je slijeme, dobře osušíme a vložíme do mělké ohnivzdorné misky

  2. Gril předehřejeme na vysokou teplotu. Piniové ořechy zprudka opečeme za občasného míchání dozlatova. Při pečení dáváme pozor, abychom je nespálili

  3. Do pánve dáme smetanový i plísňový sýr a velmi zvolna jej za stálého míchání zahříváme, dokud se nerozpustí. Sýrovou směs okořeníme

  4. Gnocchi přelijeme vzniklou omáčkou a 2 - 3 minuty zapékáme, dokud povrch nezhnědne. Posypeme piniovými ořechy a podáváme

  5. Zdroj: Nakladatelství Rebo, edice Kuchařka pro labužníky


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!