Gnocchi omáčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

máslo
cuketa
kečup
niva
anglická slanina
červená paprika
jarní cibulka
podle chuti
sůl
bazalka
kari
chilli
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Papriku omyjeme a nakrájíme na kousky. Jarní cibulku nakrájíme nadrobno.

  2. Na másle zpěníme jarní cibulku (používám jen jarní cibulku, má lepší a výraznější chuť), přidáme na kousky nakrájenou libovou anglickou slaninu, na kousky nakrájenou cuketu a červenou papriku.

  3. Směs podlijeme vodou, necháme chvíli podusit a okořeníme solí, pepřem, bazalkou, kari a sladkou paprikou. Kdo má rád ostřejší, může přidat trochu chilli.

  4. Nakonec přidáme kečup a na kousky nakrájenou nivu, která jídlo nejen zahustí, ale přidá mu tu pravou chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!