Fusilli s krémem di radicchio recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 lžíce olivový olej 100 g jarní cibulka 8 lžic smetana na vaření 100 ml bílé suché víno 360 g fusilli 100 g pancetta 400 g radicchio podle chuti sůl tymián pepř
Postup Fusilli s krémem di radicchio recept
Postup přípravy receptu
-
Z radicchia sundáme listy, opláchneme studenou vodou a s pancettou nakrájíme na slaboučké proužky.
Radicchio s pancettou osmahneme na cibulce s olivovým olejem a podlijeme bílým vínem. Jakmile se víno vypaří, přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, přidáme tymian a mícháme, dokud nevznikne hustší krém.
Uvařené fusilli all dente přidáme do krému al radicchio a dobře promícháme.
Fusilli s krémem di radicchio podáváme teplé.