Fusilli s krémem di radicchio recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
3 lžíce olivový olej
100 g jarní cibulka
8 lžic smetana na vaření
100 ml bílé suché víno
360 g fusilli
100 g pancetta
400 g radicchio
podle chuti
sůl
tymián
pepř
Postup Fusilli s krémem di radicchio recept
Postup přípravy receptu
-
Z radicchia sundáme listy, opláchneme studenou vodou a s pancettou nakrájíme na slaboučké proužky.
Radicchio s pancettou osmahneme na cibulce s olivovým olejem a podlijeme bílým vínem. Jakmile se víno vypaří, přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, přidáme tymian a mícháme, dokud nevznikne hustší krém.
Uvařené fusilli all dente přidáme do krému al radicchio a dobře promícháme.
Fusilli s krémem di radicchio podáváme teplé.