Fusilli s krémem di radicchio recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olivový olej
100 g jarní cibulka
8 lžic smetana na vaření
100 ml bílé suché víno
360 g fusilli
100 g pancetta
400 g radicchio
podle chuti
sůl
tymián
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Z radicchia sundáme listy, opláchneme studenou vodou a s pancettou nakrájíme na slaboučké proužky.

  2. Radicchio s pancettou osmahneme na cibulce s olivovým olejem a podlijeme bílým vínem. Jakmile se víno vypaří, přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, přidáme tymian a mícháme, dokud nevznikne hustší krém.

  3. Uvařené fusilli all dente přidáme do krému al radicchio a dobře promícháme.

  4. Fusilli s krémem di radicchio podáváme teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!