Fusilli s klobásou a červenými fazolemi recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 špetka sůl
1 ks cibule
1 špetka tymián
2 ks rajče
2 lžíce rajčatový protlak
1 ks feferonka
2 lžíce olivový olej
125 ml suché bílé víno
400 g fusilli
1 plechovka sterilované červené fazole
150 g italská klobása

Postup přípravy receptu

  1. Klobásu oloupeme a nakrájíme na půl kolečka. Rajčata nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno

  2. Cibuli zesklovatíme na oleji, přidáme klobásu, tymián. Kdo chce, může přidat feferonku. Opékáme při střední teplotě. Přidáme rajčata, odkapané fazole, protlak a víno. Vaříme do zhoustnutí

  3. Mezitím si uvaříme fusilli podle návodu na obalu. Těstoviny scedíme a přidáme do omáčky. Vše promícháme a můžeme podávat

  4. Fusilli s klobásou a červenými fazolemi ihned podáváme. Podle chuti sypeme fusilli strouhaným ementálem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!