Frankfurtská polévka 2 recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
5 ks brambory
1 ks cibule
1 lžíce sádlo
100 g párek
2 lžíce hladká mouka
1 lžíce mletá sladká paprika
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, česnek a brambory oloupeme a nakrájíme.

  2. Na sádle zpěníme cibuli, zasypeme moukou a sladkou papriku, uděláme jíšku, kterou naředíme vodou.

  3. Přidáme brambory, česnek, sůl, pepř a společně vaříme, dokud nejsou brambory skoro měkké. Pak přidáme párek nakrájený na kolečka a dovaříme.

  4. Frankfurtskou polévku podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!