Filé z mořského okouna na čerstvém fenyklu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
sůl
olivový olej
1 ks čerstvý fenykl
mletý černý pepř
800 g filé z mořského okouna
příloha
30 g máslo
300 ml mléko
200 g pórek
čerstvý tymián
1 kg vařených brambor
Postup Filé z mořského okouna na čerstvém fenyklu recept
Postup přípravy receptu
-
Filé rozkrájíme na čtyři porce, do každé uděláme kapsu, osolíme a opepříme.
Očištěný fenykl nakrájíme na dlouhé nudličky a vyplníme jím kapsy.
Zbytek fenyklu vložíme i s filé na vymazaný pekáč a dáme zapéct. Pro zlepšení chuti můžeme podlít vínem.
Jemně nakrájený pórek orestujeme na másle, přidáme čerstvý tymián a vmícháme do bramborové kaše, kterou jsme připravili běžným způsobem.