Filé z mořského okouna na čerstvém fenyklu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl olivový olej 1 ks čerstvý fenykl mletý černý pepř 800 g filé z mořského okouna příloha 30 g máslo 300 ml mléko 200 g pórek čerstvý tymián 1 kg vařených brambor
Postup Filé z mořského okouna na čerstvém fenyklu recept
Postup přípravy receptu
-
Filé rozkrájíme na čtyři porce, do každé uděláme kapsu, osolíme a opepříme.
Očištěný fenykl nakrájíme na dlouhé nudličky a vyplníme jím kapsy.
Zbytek fenyklu vložíme i s filé na vymazaný pekáč a dáme zapéct. Pro zlepšení chuti můžeme podlít vínem.
Jemně nakrájený pórek orestujeme na másle, přidáme čerstvý tymián a vmícháme do bramborové kaše, kterou jsme připravili běžným způsobem.