Fettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 balíček fettuccine
1 plátek pangas
podle chuti
sůl
bílý pepř
omáčka
1 ks cibule
50 ml bílé víno
1 ks zelená paprika
150 ml smetana ke šlehání
100 ml houbový vývar
podle potřeby
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny fettuccine uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě s kapkou olivového oleje. Uvařené těstoviny scedíme.

  2. Na troše rozpáleného olivového oleje osmažíme kousky ryby a maso vyjmeme. Poté smažíme cibuli nakrájenou nadrobno a na kostky pokrájenou papriku. Za chvilku vrátíme rybu zpět do pánve, zalijeme vývarem, bílým vínem a smetanou. Povaříme do zhoustnutí. Smetanovou omáčku ochutíme solí a bílým pepřem.

  3. Na talíře rozdělíme fettuccine a přelijeme smetanovou omáčkou s pangasem. Fettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!