Fettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 balíček fettuccine 1 plátek pangas podle chuti sůl bílý pepř omáčka 1 ks cibule 50 ml bílé víno 1 ks zelená paprika 150 ml smetana ke šlehání 100 ml houbový vývar podle potřeby olivový olej
Postup Fettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem recept
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny fettuccine uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě s kapkou olivového oleje. Uvařené těstoviny scedíme.
Na troše rozpáleného olivového oleje osmažíme kousky ryby a maso vyjmeme. Poté smažíme cibuli nakrájenou nadrobno a na kostky pokrájenou papriku. Za chvilku vrátíme rybu zpět do pánve, zalijeme vývarem, bílým vínem a smetanou. Povaříme do zhoustnutí. Smetanovou omáčku ochutíme solí a bílým pepřem.
Na talíře rozdělíme fettuccine a přelijeme smetanovou omáčkou s pangasem. Fettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem ihned podáváme.