Fazolový guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

20 g olej
10 g máslo
1 lžička máslo
200 ml mléko
2 ks cibule
150 g fazole
1 kostka masox
500 g hovězí přední
podle chuti
sůl
mletý pepř
mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Den předem si namočíme fazole a druhý den je uvaříme do měkka.

  2. Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibule oloupeme a jemně nasekáme.

  3. V hrnci rozehřejeme olej s máslem, osmahneme cibuli, přidáme maso a opečeme ze všech stran. Pak maso s cibulí podlijeme horkou vodou a dusíme do poloměkka.

  4. Přimícháme scezené fazole, mléko, masox, mletou papriku a podusíme, než je maso zcela měkké.

  5. Nakonec fazolový guláš dosolíme, podle chuti opepříme a zjemníme lžičkou másla.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!