Fazolky se sýrovou omáčkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks vejce
omáčka
2 stroužky česnek
1 kelímek smetana
1 ks niva
1 lžička podravka
kari koření
zelené fazolky
1 lžíce křenové máslo
podle potřeby
máslo
těstoviny

Postup přípravy receptu

  1. Rozpustíme si máslo, přidáme zelené fazolky, asi lžičku podravky a na špičku lžičky kari koření. Směs přelijeme trochou vody a necháme podusit asi 20 minut.

  2. Mezitím si těstoviny uvaříme podle návodu na obalu a vejce uvaříme natvrdo.

  3. Do dušených fazolek přilijeme smetanu na vaření a nakrájenou nivu a jednu lžíci křenového másla. Omáčku přivedeme k varu a nakonec přidáme podle chuti propasírovaný česnek.

  4. Fazolky se sýrovou omáčkou smícháme s těstovinami. Fazolky podáváme s vajíčkem rozkrojeným na dvě poloviny.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!