Falešná paštika recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
3 ks brambory
1 ks cibule
3 lžíce majonéza
1 lžíce hořčice
1 lžíce vegeta
250 g škvarky
1 ks sterilovaná okurka
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Větší vejce uvaříme natvrdo. Vychladlá je oloupeme. Středně velké brambory také uvaříme ve slupce a studené oloupeme. Oloupeme si i velkou cibuli. Škvarky umeleme.

  2. Potom mleté škvarky, cibuli, vejce, kyselou okurku a vařené brambory rozmixujeme. Při mixování přidáme vegetu, sůl, majonézu nebo tatarskou omáčku a hořčici.

  3. Falešnou paštiku dáme do mísy do chladničky.

  4. Falešnou paštiku mažeme na čerstvé pečivo. Namazanou paštiku můžeme posypat pokrájenou pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!