Drůbeží salát s broskvemi recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1-2 lžíce smetana
50 ml majonéza
pepř
1-2 ks vejce natvrdo
100 g eidam 30%
4 ks kompotované broskve
250 g pečené kuřecí maso

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout.

  2. Pečené kuřecí maso, vejce, sýr a broskve nakrájíme na kostičky. Osolíme a opepříme. Přidáme majonézu a smetanu. Smetanu lze vynechat, ale pokud ji přidáme, salát bude jemnější. Vše smícháme a drůbeží salát dáme do lednice vychladnout.

  3. Drůbeží salát s broskvemi podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!