Drůbeží játra s cibulí a vínem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
300 g cibule
5 lžic voda
1 dl červené víno
mletý bílý pepř
0.5 kg drůbeží játra

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme, pokrájíme na tenká kolečka, na oleji ji osmažíme dozlatova a vyjmeme ji z pánve.

  2. Zatím si připravíme játra, která odblaníme a nakrájíme na kostky.

  3. Na pánev po cibuli vložíme játra, která za stálého míchání podusíme doměkka. Nakonec játra přelijeme vínem, doplníme osmaženou cibulí, pepřem a asi dvě minuty podusíme.

  4. V tuto chvíli játra osolíme a podáváme. Ideální přílohou je rýže.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!