Domácí pomazánka bulharka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 ks brambory 2 lžíce kysaná smetana 1 ks kyselá okurka 4 lžíce tatarská omáčka 1 konzerva rajský protlak 1-2 ks šunková klobása 1 ks červená cibule
Postup Domácí pomazánka bulharka recept
Postup přípravy receptu
-
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Brambory a šunkovou klobásu nastrouháme na jemno. Okurku a cibuli nasekáme nadrobno, přidáme tatarku, protlak a smetanu.
Všechny suroviny na domácí bulharku dobře zamícháme a případně dochutíme solí a pepřem. Případně můžeme přidat i chilli papričku.
Domácí pomazánku bulharku podáváme podle chuti namazanou na chlebu nebo čerstvém pečivu.