Domácí pomazánka bulharka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks brambory
2 lžíce kysaná smetana
1 ks kyselá okurka
4 lžíce tatarská omáčka
1 konzerva rajský protlak
1-2 ks šunková klobása
1 ks červená cibule

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Brambory a šunkovou klobásu nastrouháme na jemno. Okurku a cibuli nasekáme nadrobno, přidáme tatarku, protlak a smetanu.

  2. Všechny suroviny na domácí bulharku dobře zamícháme a případně dochutíme solí a pepřem. Případně můžeme přidat i chilli papričku.

  3. Domácí pomazánku bulharku podáváme podle chuti namazanou na chlebu nebo čerstvém pečivu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!