Domácí hořčice recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

směs
13 dkg cukr
1 palička česnek
0 l olej
7 dkg sůl
1 kg paprika
0 l ocet
1 kg cibule
200 g hořčice
1 kg rajče
5 ks feferonka
1 lžička mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Veškerou zeleninu očistíme, cibuli a česnek oloupeme. Připravíme si koření.

  2. Všechno smícháme a svaříme asi 1 hodinu, potom rozmixujeme.

  3. Základ na domácí hořčici naplníme do skleniček od přesnídávky. 30 minut sterilujeme a uchováváme v chladu.

  4. Domácí hořčici podáváme jako přílohu, dobrá je třeba na topinky apod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!