Domácí hamburger s krůtím masem recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

4 plátky slanina
olej
sůl
4 ks vejce
1 ks rajče
80 g niva
1 ks avokádo
4 listy ledový salát
mletý černý pepř
4 plátky krůtí prsa
4 ks hamburgerové housky

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa očistíme, naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na oleji dozlatova. Maso uchováme na teple. Sýr nastrouháme na jemném struhadle a vypeckované avokádo vydlabeme. Dužinu rozmačkáme spolu se sýrem na krém, který podle chuti opepříme

  2. Velké rajče omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Housky podélně rozkrojíme a řeznou stranou opečeme na pánvi. Na oleji osmažíme plátky slaniny a na jejím výpeku upečeme 4 volská oka

  3. Opečené spodní části housek potřeme avokádovým krémem, poklademe listem salátu, plátkem rajčete, slaninou, masem a vejcem. Nakonec vše přiklopíme druhou částí hamburgeru

  4. Domácí hamburgery plněné krůtím masem podáváme jako svačinu nebo lehkou večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!