Dobrý katův šleh recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

75 g olej
15 g sůl
75 g cibule
100 g feferonky
100 g sterilované okurky
500 g vepřová kýta
100 g sterilovaný hrášek
1 g mletý černý pepř
150 g zeleninové lečo s nálevem

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, nakrájíme na drobné kousky, osolíme, opepříme a zvolna dusíme na nadrobno nakrájené cibulce do poloměkka.

  2. Hrášek a okurky slijeme.

  3. K podušenému masu přidáme jemně nakrájené feferonky, nakrájené okurky, hrášek, papriku a kečup. Vydusíme na tuk a nakonec přidáme lečo i s nálevem.

  4. Dobrý katův šleh můžeme ozdobit v paprice obalenou a opečenou slaninku. Podáváme s libovolnou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!