Dobrá hermelínová pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g cibule
50 g majonéza
50 g tavený sýr
2 ks vejce natvrdo
100 g měkký salám
1 ks Hermelín
podle chuti
sůl
mletý pepř
podle potřeby
mléko

Postup přípravy receptu

  1. Vajíčka uvařená natvrdo, cibuli (zhruba jednu malou), salám a hermelín nakrájíme nadrobno.

  2. K nakrájeným surovinám přimícháme měkký sýr a majonézu (dávám ještě trochu víc majonézy, záleží ale čistě na chuti strávníků). Trochu osolíme a opepříme, případně přidáme lžíci až dvě mléka pro získání správné mazací konzistence.

  3. Na co hermelínovou pomazánku se salámem namazat opět záleží na chuti, já mám nejraději rohlík.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!