Dobrá hermelínová pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
100 g cibule
50 g majonéza
50 g tavený sýr
2 ks vejce natvrdo
100 g měkký salám
1 ks Hermelín
podle chuti
sůl
mletý pepř
podle potřeby
mléko
Postup Dobrá hermelínová pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Vajíčka uvařená natvrdo, cibuli (zhruba jednu malou), salám a hermelín nakrájíme nadrobno.
K nakrájeným surovinám přimícháme měkký sýr a majonézu (dávám ještě trochu víc majonézy, záleží ale čistě na chuti strávníků). Trochu osolíme a opepříme, případně přidáme lžíci až dvě mléka pro získání správné mazací konzistence.
Na co hermelínovou pomazánku se salámem namazat opět záleží na chuti, já mám nejraději rohlík.