Dědečkův kastrůlek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
kmín
3 lžíce kečup
0.5 balíčku kolínka
1 ks špekáček
1 kostka bujón
1 lžička sójová omáčka
0.5 balíčku mražená zelenina
3 lžíce stolní olej

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu dáme mraženou zeleninu. Na dědečkův kastrůlek je nejlepší tzv. "babiččina směs". Zalijeme vodou a přidáme kostku bujónu, sůl a kmín. Přivedeme k varu a přidáme na kostičky nakrájený oloupaný špekáček.

  2. Když se obnoví var, přisypeme kolínka a necháme vařit podle návodu asi 20 minut. Před koncem varu přidáme stolní olej. Potom kastrol odstavíme a přidáme kečup a sójovou omáčku. Necháme dojít.

  3. Dědečkův kastrůlek podáváme částečně vychladlý.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!