Ďábelský pangas recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce solamyl
1 ks cibule
voda
1 lžička chilli koření
chilli koření
1 lžička ďábelské koření
ďábelské koření
2 ks kyselejší jablko
1 konzerva fazole v chilli omáčce
2 lžíce sladká sójová omáčka
500 g filé pangasius

Postup přípravy receptu

  1. Filé pangasius nakrájíme na kousky. Přidáme koření a sójovou omáčku, promícháme a necháme uležet. Jablka oloupeme a nakrájíme na čtverečky, cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo

  2. Na hluboké pánvi opečeme dozlatova cibuli, přidáme naložené filé a rychle opečeme. Zalijeme fazolemi v chilli omáčce, nasypeme jablka, podle potřeby dosolíme, můžeme ještě přidat chilli nebo ďábelské koření a dusíme doměkka. Zahustíme solamylem rozmíchaným v troše vody

  3. Ďábelský pangas podáváme s chlebem a zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!