Ďábelské závitky z tresky recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- sůl 2 ks vejce 2 lžíce máslo petrželka tuk 4 ks treska 1/4 hrnku oleje pepř 2 lžíce hladká mouka citronová šťáva 2 lžíce sardelová pasta chilli koření
Postup Ďábelské závitky z tresky
Postup přípravy receptu
-
Ryby rozpůlíme a vykostíme. Hořčici smícháme s petrželkou, sardelovou pastou, solí, pepřem a chilli kořením. Směs zředíme olejem a citronovou šťávou a umícháme hustší omáčku. Rybí plátky v této omáčce namáčíme. Po namočení každý plátek svineme do závitku a spíchneme párátkem
Nakonec závitky poskládáme do tukem potřené zapékací misky. Poklademe je vločkami másla a v horké troubě pečeme na 170 stupňů asi 5 až 10 minut. Maso musí být propečené. Podáváme teplé
Foto: http://www.profimedia.cz/