Ďábelské závitky z tresky recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

sůl
2 ks vejce
2 lžíce máslo
petrželka
tuk
4 ks treska
1/4 hrnku oleje
pepř
2 lžíce hladká mouka
citronová šťáva
2 lžíce sardelová pasta
chilli koření

Postup přípravy receptu

  1. Ryby rozpůlíme a vykostíme. Hořčici smícháme s petrželkou, sardelovou pastou, solí, pepřem a chilli kořením. Směs zředíme olejem a citronovou šťávou a umícháme hustší omáčku. Rybí plátky v této omáčce namáčíme. Po namočení každý plátek svineme do závitku a spíchneme párátkem

  2. Nakonec závitky poskládáme do tukem potřené zapékací misky. Poklademe je vločkami másla a v horké troubě pečeme na 170 stupňů asi 5 až 10 minut. Maso musí být propečené. Podáváme teplé

  3. Foto: http://www.profimedia.cz/


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!