Ďábelská topinka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 paličky česnek
1 kg paprika
750 g cibule
0.5 ks celer
300 hlávek sádlo
0.5 ks cuketa
1 kg rajče
5-6 ks feferonka
2 konzervy hovězí ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme a nakrájíme, celer nastrouháme.

  2. Na sádle s cibulí orestujeme celer, pak přidáme ostatní zeleninu. Vaříme tak dlouho, až se odpaří přebytečná voda. Pak přidáme maso z konzervy a povaříme ještě 10 minut.

  3. Směsí naplníme menší sklenice a zavařujeme při 90 °C asi 20 minut.

  4. Ďábelskou směs mažeme na topinky nebo toasty doplněné čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!