Čokoládová hlína recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

3 lžíce cukr
30 g máslo
25 g kakao
65 g mandle
250 g tvaroh
2 lžíce med
100 g borůvky
35 g ovesné vločky

Postup přípravy receptu

  1. Mandle rozmixujeme najemno s ovesnými vločkami, smícháme s kakaem holandského typu a cukrem. Poté rozpustíme máslo a vmícháme do sypké směsi

  2. Rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme cca 10 minut na 150 °C

  3. Mezitím si rozmixujeme rozmražené okapané malé borůvky a smícháme s tvarohem nebo bílým jogurtem a medem

  4. Do menších skleniček navrstvíme krém a ozdobíme vychladlou čokoládovou hlínou

  5. Čokoládovou hlínu podáváme ve skleničkách, pro efekt můžeme dozdobit jedlými květy.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!