Čínské fazolky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 stroužků česnek
2 lžíce olej
400 g fazolky
4 lžíce kysaná smetana
1 lžička kari koření
1 lžíce sójová omáčka
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky očistíme, opereme, nakrájíme, dáme do vroucí osolené vody a skoro doměkka uvaříme. Potom scedíme.

  2. Na rozpáleném oleji zpěníme kari koření, přidáme fazolky, sójovou omáčku, prohřejeme a podle chuti dosolíme. Přidáme oloupaný a na plátečky nakrájený česnek a kysanou smetanu.

  3. Už nevaříme.

  4. Skoro čínské fazolky podáváme s brambory a třeba s volským okem nebo opečenou uzeninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!