Cibulový salát s tuňákem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 svazek ředkvičky
4 lžíce citronová šťáva
3 ks cibule šalotka
300 g tuňákové kousky v olivovém oleji
podle potřeby
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky očistíme a rozkrájíme na tenká kolečka, stejně tak cibuli šalotku. Tuňáka slijeme, olej si ponecháme a maso vidličkou trochu rozdělíme.

  2. Zeleninu s tuňákem lehce promícháme v míse, rozdělíme na 4 talířky a přelijeme citronovou šťávou promíchanou se 4 lžícemi olivového oleje a trochy soli.

  3. Cibulový salát s tuňákem ihned podáváme s bílou rozpečenou bagetkou třeba jako lehkou večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!