Ciabatta s česnekovým máslem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
4 lžíce máslo
2 lžíce ementál
2 lžíce čedar
2 lžíce parmazán
1 lžíce čerstvá petrželka
1 ks ciabatta

Postup přípravy receptu

  1. Ciabattu, nebo bagetu nakrájíme na kousky. Troubu rozehřejeme na 225 °C.

  2. Máslo rozehřejeme a orestujeme na něm prolisovaný česnek. Sýry promícháme s petrželkou.

  3. Nakrájenou ciabattu potřeme česnekovým máslem a posypeme bohatě sýrem.

  4. Ciabattu s česnekovým máslem vložíme na plech s vyloženým papírem do trouby a pečeme, dokud se sýr neroztaví, pěkně dokřupava.

  5. Ciabattu s česnekovým máslem podáváme teplou jako chuťovku, třeba k vínku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!