Chutná játra s brusinkami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 hrst petrželka
1 lžíce med
1 lžíce brusinky
100 g telecí játra
2 plátky bílý italský chléb
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Plátky chleba potřeme olivovým olejem a orestujeme pěkně dozlatova z obou stran. Plátky uložíme na savý ubrousek a přikryjeme alobalem.

  2. Omytá a osušená libová játra nakrájíme na slabé plátky a se lžící olivového oleje je dobře orestujeme ze všech stran.

  3. K hotovým játrům přidáme brusinky, čerstvou nasekanou petrželku a med, promícháme a odendáme. Poté plátky osolíme a opepříme.

  4. Chutná játra s brusinkami podáváme na bruschetě jako teplou svačinu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!