Chop Suey recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

250 g pórek
250 g nudle
1 lžička zázvor
2 lžíce víno
1 lžička glutasol
250 g houby
2-3 lžíce olivový olej
3 lžíce sójová omáčka
20 g škrobová moučka
250 g bambusové výhonky
250 g pečené vepřové maso
250 g pečené kuřecí maso
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky. Pórek podusíme na troše oleje doměkka, stejně tak houby nakrájené na plátky. Podusíme též bambusové výhonky, které můžeme nahradit na nudličky nakrájeným a podušeným černým kořenem. Pečené vepřové a kuřecí maso nakrájíme na drobné kousky. Tenké nudle uvaříme podle návodu na obalu a scedíme.

  2. Všechny suroviny promícháme se škrobovou moučkou, kořením, sladkým vínem, sojovou omáčkou a glutasolem. Na rozpáleném oleji vše osmahneme a krátce podusíme. Chop suey v případě potřeby dochutíme.

  3. Chop Suey je výborným pokrmem s mixem chutí a při jeho přípravě můžeme využít zbytků.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!