Česnekové rybí filé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2-3 stroužky česnek
sůl
citron
1 lžička vegeta
4 lžíce hladká mouka
olej na smažení
1 lžíce mletá červená paprika
1 l studená voda
600 g mražené rybí filé
mletý pepř černý

Postup přípravy receptu

  1. Do litru studené vody prolisujeme česnek. Mražené rybí filé vyndáme z mrazáku a vložíme jednotlivé kousky do studené vody s česnekem a necháme ho tam asi 1 hodinu. Potom filé vyndáme, necháme okapat, zakápneme citronem, osolíme, obalíme ve směsi z mouky, vegety, papriky a pepře. Takto připravené rybí filé osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran.

  2. Hotový pokrm podáváme s tatarskou omáčkou a kečupem. Jako příloha jsou skvělé pečené nebo vařené brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!