Český utopenec podle dědy z Rybné recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
2 lžíce ocet
3 ks cibule
4 ks rajče
150 ml kečup
2 lžíce cukr krupice
2 ks zelená paprika
4 ks sterilované okurky
2 lžíce kremžská hořčice
1 lžička mletý černý pepř
10 ks buřt
2 dl vod

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Spolu s buřty vše nakrájíme na kolečka. Okurky použijeme větší.

  2. V míse smícháme zeleninu s buřty a ostatními surovinami. Podle chuti přidáme pepř a případně trochu soli. Vše důkladně promícháme. Utopence podle dědy necháme do druhého dne uležet.

  3. České utopence podle dědy z rybné podáváme s čerstvým pečivem. Jsou dobří po oslavách na spravení chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!