Čerstvá zelenina s jogurtovým dipem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

omáčka
2 stroužky česnek
sůl
1 lžička plnotučná hořčice
1 lžíce citronová šťáva
200 g bílý jogurt
mletý černý pepř
podle potřeby
čerstvá zelenina

Postup přípravy receptu

  1. Čerstvou zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na proužky. Můžeme použít okurku, mrkev, řapíkatý celer, papriku, ředkvičky, cherry rajčata, apod.

  2. V misce smícháme jogurt s bylinkami, hořčicí, prolisovaným česnekem a citronovou šťávou. Osolíme a opepříme podle chuti.

  3. Čerstvou zeleninu servírujeme spolu s jogurtovým dipem, do kterého jednotlivé kousky namáčíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!