Cannelloni plněné listovým špenátem recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek olej 1 - 2 ks vejce 1 kelímek smetana ke šlehání 1 lžička hladká mouka tvrdý sýr 1 balíček listový špenát cannelloni
Postup Cannelloni plněné listovým špenátem
Postup přípravy receptu
-
Uvaříme si listový špenát, kterým naplníme cannelloni. Tvrdý sýr (eidam, parmazán apod.) nastrouháme na jemném struhadle. Česnek oloupeme a prolisujeme
Cannelloni naskládáme do zapékací mísy. Takto připravené zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozšlehali 1 - 2 vejce, hladkou mouku, prolisovaný česnek a zasypeme strouhaným sýrem
Zapékáme v předehřáté troubě, nejdříve
těstovinách?">těstoviny zapékáme přikryté a potom odkryjeme a necháme zvolna dopéct
Cannelloni plněné listovým špenátem podáváme jako chutný hlavní chod.