Cannelloni plněné listovým špenátem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
olej
1 - 2 ks vejce
1 kelímek smetana ke šlehání
1 lžička hladká mouka
tvrdý sýr
1 balíček listový špenát
cannelloni

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme si listový špenát, kterým naplníme cannelloni. Tvrdý sýr (eidam, parmazán apod.) nastrouháme na jemném struhadle. Česnek oloupeme a prolisujeme

  2. Cannelloni naskládáme do zapékací mísy. Takto připravené zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozšlehali 1 - 2 vejce, hladkou mouku, prolisovaný česnek a zasypeme strouhaným sýrem

  3. Zapékáme v předehřáté troubě, nejdříve

  4. těstovinách?">těstoviny zapékáme přikryté a potom odkryjeme a necháme zvolna dopéct

  5. Cannelloni plněné listovým špenátem podáváme jako chutný hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!