Bruschetta recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
2 ks rajče
2 lžíce olivový olej
čerstvá bazalka
1 lžíce balzamikový ocet
1 ks červená cibule
2 ks ciabatta
2 ks bagetka

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata opláchneme studenou vodou. Slupku lehce nařízneme do kříže a oloupeme. Oloupaná rajčata nasekáme na drobné kostičky. Červenou cibuli nasekáme na drobné kousky, promícháme s rajčaty, přidáme olivový olej, balzamikový ocet a nasekanou bazalku. Směs lehce osolíme

  2. Ciabattu nebo bagetu nakrájíme na plátky a rozpečeme na toustovači nebo na grilu. Potřeme stroužkem česneku, jako topinku. Na vychladlé pečivo naneseme lžičkou silnou vrstvu rajčatové směsi a hotové bruschetty podáváme

  3. Foto: Shutterstock.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!