Bramborová pomazánka s cibulí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
1 špetka sůl
3 lžíce majonéza
2 lžíce plnotučná hořčice
1 špetka mletý černý pepř
náplň
4 ks brambory
podle potřeby
1 ks cibule

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si připravíme všechny ingredience, mísu a něco na míchání (nejlépe vidličku). Je dobré, když budeme mít dopředu uvařené brambory.

  2. Uvařené brambory oloupeme a nahrubo ostrouháme na struhadle. K nastrouhaným bramborám přidáme 2 lžíce hořčice, nadrobno nakrájenou cibuli a 4 lžíce majonézy. Osolíme a opepříme podle chuti. Pro děti nebudeme dávat žádný pepř. Bramborovou pomazánku pořádně promícháme.

  3. Bramborová pomazánka s cibulí se může mazat v podstatě na jakékoliv pečivo. Nejlépe na chléb či toast. Pomazánku můžeme ozdobit plátkem brambory, šnitlíkem nebo petrželkou. Je vhodná k rychlé večeři nebo ke svačině.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!