Bramboráčky z mletého masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžičky cukr
4 lžíce olej
2 lžičky sůl
4 ks vejce
2 ks solamyl
2 ks cibule
60 dkg cuketa
2 lžičky kari
2 lžíce maggi
20 dkg mleté maso
podle chuti
sójová omáčka
worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu oloupeme a vymačkáme z ní přebytek šťávy. Cibuli nakrájíme najemno. Připravíme si veškeré koření a dochucovače.

  2. Zeleninu s masem spolu pořádně zamícháme, přidáme cukr, sůl, vejce, solamyl, kari a maggi. Nakonec směs ještě dochutíme dle vlastních představ sójovou a worcestrovou omáčkou.

  3. Ze směsi děláme na rozpáleném oleji placičky a smažíme je dozlatova.

  4. Bramboráčky z mletého masa podáváme teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!