Bramboráčky z mletého masa recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžičky cukr 4 lžíce olej 2 lžičky sůl 4 ks vejce 2 ks solamyl 2 ks cibule 60 dkg cuketa 2 lžičky kari 2 lžíce maggi 20 dkg mleté maso podle chuti sójová omáčka worcestrová omáčka
Postup Bramboráčky z mletého masa recept
Postup přípravy receptu
-
Cuketu oloupeme a vymačkáme z ní přebytek šťávy. Cibuli nakrájíme najemno. Připravíme si veškeré koření a dochucovače.
Zeleninu s masem spolu pořádně zamícháme, přidáme cukr, sůl, vejce, solamyl, kari a maggi. Nakonec směs ještě dochutíme dle vlastních představ sójovou a worcestrovou omáčkou.
Ze směsi děláme na rozpáleném oleji placičky a smažíme je dozlatova.
Bramboráčky z mletého masa podáváme teplé.