Boloňské špagety s tuňákem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
cukr
omáčka
1 lžíce olej
1 lžička sůl
1 balení rajčatový protlak
2 plechovky tuňák
2 lžíce oregano
0 lžiček mletý černý pepř
příloha
1 balení špagety
na ozdobu
tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

  1. Na pánev dáme tuňáka, orestujeme a přidáme sůl, mletý černý pepř a oregano. Když je tuňák opečený, přidáme rajský protlak a počkáme, dokud tuňák nedojde, podle chuti přidáme cukr.

  2. Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě a do vody přidáme olej, aby se špagety nepřilepily. Tvrdý sýr (nejlépe parmazán) nastrouháme.

  3. Boloňskou omáčku s tuňákem podáváme se špagetami a nastrouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!