Bílá bramboračka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1-2 stroužky česnek
2 lžíce olej
sůl
1 ks vejce
30 dkg brambory
1 ks cibule
kmín
1-2 ks mrkev
1 ks petržel
mletý černý pepř
dětská krupička
1 ks celer (malý)

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Taktéž si připravíme kořenovou zeleninu.

  2. Vše zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme kmín a dáme vařit.

  3. Mezitím si oloupeme cibuli a česnek. Obojí nakrájíme nadrobno. Na pánvi oboje zpěníme a přídáme do polévky.

  4. Když je zelenina s brambory měkká, přidáme noky, které si připravíme z vejce s dětskou krupičkou. Podle chuti polévku dochutíme, provaříme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!