Alobalové překvapení recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
4 plátky šunka
2 ks rajčata
4 plátky sýr tvrdý
4 plátky másla
4 plátky vepřová kotleta

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové kotlety zbavíme tučnějších okrajů, naklepeme je a mírně osolíme z obou stran. Takto připravené plátky přeložíme na alobal, položíme na ně plátek šunky, sýra, na kolečka nakrájené rajče a doprostřed slabý plátek másla

  2. Celé zabalíme do alobalu, okraje pevně přitiskneme, aby nám při pečení šťáva nevytekla, dáme na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C péct

  3. Maso je hotové asi po 30 minutách pečení, opatrně tedy plech vyndáme, alobal zvrchu rozřízneme (pozor ať se nespálíte) a plátek přendáme na talíř. Polijeme vypečenou šťávou, která se z masa vypekla a zůstala v alobalové kapse.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!